KooKoo ja Olli Julkunen jatkavat taivaltaan Mestiksen välierissä maanantaina, kun vastaan asettuu TUTO Hockey.

Vain vaivoin SaPKon seitsemässä pelissä kukistanut kouvolalaisryhmä lähtee tulevaan koitokseen nälkäisenä.

– Päällimmäisenä käteen jäi se, että menimme jatkoon. Parissa pelissä oli vaikeuksia, mutta pystyimme tekemään korjaukset, joita peli vaati päästäksemme jatkoon. Se on mielestäni hyvä signaali joukkueelta, joukkueen kapteeni Julkunen pohti seuran sivuilla.

– Jos jokin homma sakkaa, niin täytyy pystyä korjaamaan hommat, jotta voittoja alkaa taas irrota. Meille tuli onnistumisia jälleen laajalla rintamalla, mikä on ollutkin koko kauden ajan yksi vahvuuksistamme.

Tuleva välieräsarja kuulostaa lähtökohtaisesti herkulliselta. Vastakkain on runkosarjan 2. ja 3. parhaat joukkueet, joten tiedossa on tasaisia pelejä.

Ottelusarjaa pääset katsomaan tästä.

– TUTO:llakin on seiskapeli käyty läpi, joten molemmat pääsevät lähtemään matkaan samalta viivalta. Tänään kävimme hallilla ottamassa hien pintaan, osa jäällä ja osa omatoimisesti. Pikkuhiljaa ajatukset ja katse kääntyvät maanantaihin, Julkunen pohtii.

KooKoo-kippari uskoo välieräsarjasta tiukkaa, kuten joukkueiden runkosarjakohtaamisetkin olivat. Myös kevään 2013 välierätaisto oli tasainen ja värikäs – voittajaksi selviytyi tuolloin kultakypärä-Julkusen johdolla KooKoo.

– TUTO-sarjakin tulee olemaan todella tiukka, ja uskoisin, että vielä piirun verran fyysisempi. ”Ikan” joukkueet kun tietää, niin siellä riittää fyysisiä äijiä. TUTO:lla on myös kokemusta enemmän kuin SaPKolla. Heillä on paljon kokeneita äijiä, kuten meilläkin.

– Tosi fyysinen ja tasainen sarja on tulossa!

Välieräsarjat:

Jukurit-Hokki

KooKoo-TUTO