Pohjois-Amerikassa ehti nousta kohu, kun kandalaisen televisioyhtiön TSN:n lähetyksessä nostettiin esille härski väite yksityisen henkilön twiittinä, jossa kirjoitettiin Toronto Maple Leafsin hyökkääjän Joffrey Lupulin sekaantuneen Dion Phaneufin tunnettuun näyttelijävaimoon Elisha Cuthbertiin ja muhinoineen hänen kanssaan.

Lupulin, Phaneufin ja Cuthbertin lakifirma julkaisi tiedotteen, jonka mukaan se uhkaa oikeustoimilla TSN:ää ja yksityishenkilöä, mikäli he eivät pyydä anteeksi tapausta (lue lisää).

TSN julkaisikin nopeasti anteeksipyynnön, jossa se pahoittelee twiitin päätymistä lähetykseen.

– Huolimatta TSN:n linjauksista olla näyttämättä aiheettomia ja valheellisella tiedolla täytettyjä twiittejä, sellainen pääsi tulemaan lähetykseen. Sen näyttämiselle ei ollut perusteita. TSN esittää anteeksipyynnön Lupulille, Phaneufille ja Cuthbertille tästä hyvin valitettavasta tapauksesta, mikä on kohdistunut heihin, TSN:n tiedotteessa kirjoitettiin.

Samainen anteeksipyyntö julkaistiin myös TSN:n lähetyksessä Maple Leafsin ja Florida Panthersin pelin yhteydessä.

Twiitin lähettänyt yksityishenkilö Anthony Adragna puolestaan väitti heittoa vitsiksi ja esitti heti pahoittelunsa, mutta samalla myös ihmetteli oikeusuhkausta, vaikka hänen mielestään oli täysin TSN:n vika, että kyseinen heitto päätyi lähetykseen.

Phaneuf ja Lupul olivat molemmat mukana vahvasti siirtospekulaatioissa, mutta kumpaakaa ei treidattu Maple Leafsista muualle.