Kun ottelusarja päättyy puhtaasti 4-0, menee yleensä aina oikea joukkue jatkoon.

Jukureiden ja Hokin välieräsarja oli tätä tilastoa kuitenkin huomattavasti tasaisempi. Melkein jokainen ottelu oli maalin peli. Sarjan kruunuksi nousi toinen osaottelu, jossa ratkaisu nähtiin vasta yli 151 minuutin pelaamisen jälkeen.

− Ottelusarja oli ohi ennen kuin ehti alkaakkaan. Pari päivää olin välillä vielä itse sivussa. Sarja alkoi maanantaina ja päättyi lauantaina, joten ei tästä kamalasti jäänyt jälkipolville kerrottavaa, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen summasi seuran sivuilla.

− 4-0 ei jätä kamalasti selittelyille varaa. Parempi menee silloin jatkoon. Tämä oli viimeinen Mestis-peli tällä kaudella Kajaanissa, pronssiottelun me tulemme joka tapauksessa pelaamaan vieraissa.

Jukurit jatkaa sen sijaan Liigapaikan tavoittelua puhtaalla pelillä. Joukkue on pelannut Mestiksen tämän kevään pudotuspeleissä kahdeksan ottelua voittoprosentin ollessa täysi sata.

− 4-0 otteluvoitot mairittelevat meitä vähän, mutta olemme siihen luonnollisesti tyytyväisiä. Näistä neljästä ottelusta kolme oli kuitenkin maalin pelejä. Hokki on todella hyvä ja hyvin valmennettu joukkue, joka laittoi meidät todella koville, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi.

− Meitä vastaan on tehty pudotuspeleissä tasakentällisin vain kolme tai neljä maalia. Siihen pitää olla tyytyväinen. Toki se on osittain maalivahtipelin ansiota, mutta ei oteta mitään kenttäpelaajiltamme pois.

Jukurit aloittaa finaalit kotonaan joka tapauksessa 7.4. Vastaan asettuu joko KooKoo tai TUTO.

Välierien tilanteet:

Jukurit-Hokki voitot 4-0 (ratkennut)

KooKoo-TUTO voitot 1-3