KalPa nappasi maanantain ainoassa Liigan ottelussa maukkaan voiton, kun se kukisti Lukon voittomaalikilpailun jälkeen 2-1.

Pisteet tulivat kuopiolaisille tärkeään saumaan. Joukkue vankisti asemiaan sillä kuuden joukossa.

Joukkueen sankareita olivat rangaistuslaukauksillaa onnistuneet Kasperi Kapanen ja Janne Keränen.

Ottelu oli kääntymässä jo 60 minuutin aikana Lukolle. Jonne Virtasen ensimmäinen osuma 40 otteluun näytti nimittäin riittävän aivan loppuun asti.

KalPa oli kuitenkin eri mieltä. Keräsen viimeisellä minuutilla tuonut tärkeä tasoitus vei pelin lopulta jatkoajalle ja sitä kautta voittomaalikilpailuun.

Tappion lisäksi ottelu toi raumalaisille myös huonoja uutisia. Sekä Toni Koivisto että Ilkka Mikkola jättivät kaukalon kesken pelin.

Aivan tyhjin käsin Lukkokaan ei reissaa takaisin Raumalle. Yhden pisteen myötä joukkue varmisti kotiedun tuleviin pudotuspeleihin.

KalPa majailee puolestaan yhä sijalla kuusi. Joukkue venytti eroa ottelun vähemmän pelanneeseen SaiPaan kahteen pisteeseen.