HELSINKI. Jokerien Steve Moses takoi kaksi maalia torstai-iltana ja siivitti joukkueensa 7-1-voittoon Dinamo Minskiä vastaan pelatussa KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen viidennessä ottelussa.

Hän uskoi, että Jokerien terävä alku ja maalit ensimmäisessä erässä pudottivat Minskin täysin pois pelistä.

– Sarja oli ennen ottelua meidän hyväksemme ja uskon, että ensimmäisen erän maalien jälkeen vastustajan oli vaikea päästä henkisesti otteluun mukaan, Moses sanoi.

Hän antoi tunnustuksen myös vastustajan Nick Bailenille ja Matt Ellisonille, jotka ovat hänen mukaansa pelanneet erittäin kovia minuutteja kauden aikana.

– Kunnioitan kovasti niitä kavereita. Siellä on pari pelaajaa, Bailen ja Ellison, jotka pelaavat isoja ja raskaita minuutteja läpi kauden. He olivat varmasti todella väsyneitä tänään. Viisi ottelua seitsemään päivään on todella kova tahti. Olimme tänään tuoreemmilla jaloilla kaukalossa.

Jokerit voitti sarjan lopulta otteluvoitoin 4-1. Moses odottaa jo toisen kierroksen otteluita suurella innolla.

– Sieltä ilmeisesti voi tulla vastaan SKA tai TsSKA, mutta ei sillä ole suurta merkitystä. Molemmat joukkueet ovat loistavia. Tulee olemaan kovia otteluita, mutta kaikki vastustajat pitää voittaa, mikäli haluaa pelata mestaruudesta. Odotamme innolla tulevia matseja, Moses kuittasi.

Efe Tüze, Helsinki