Jokerit jatkaa KHL:n pudotuspelejä maanantai-iltana Minskissä sikäläistä Dinamoa vastaan. Tappio avausottelussa tarkoittaa sitä, että kotietu on nyt valkovenäläisjoukkueella ja Jokereiden on voitettava vieraissa vähintään kerran.

Jokerit ja Minsk kohtasivat Minskissä runkosarjassa kahdesti. ja niiden otteluiden voitot ovat 1-1. Jokereiden ykkösketjun voimahyökkääjä Tommi Huhtala ei kavahda kovaa haastetta.

– Mikäs sen mahtavampaa. Helsingissä on ollut halli täynnä, ja siellä on halli täynnä aivan varmasti. On mahtavaa pelata. Kylmät väreet tulee, kun menee kentälle, sanaili Huhtala Minskin areenan tunnelmasta.

Huhtala teki ottelusarjan toisessa pelissä maalin ja palkittiin Jokereiden parhaana. Mies on istunut hyvin Niko Kapasen ja Niklas Hagmanin vierelle Jokereiden ykkösketjuun.

– Peli on pitkälti samanlaista (verrattuna runkosarjaan). Näistä peleistä pitää nauttia. Joskus runkosarjassa on syksyn pimeinä iltoina vaikeaa hakea viimeistä syttymistä. Nämä ovat huipennus kaudelle, ja täydelle areenalle on mahtavaa mennä pelaamaan, Huhtala hehkutti.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen