Floridassa kotijoukkue Panthersin ja Toronto Maple Leafsin pelissä eteen tuli erikoinen hetki.

Kolmannen erän alussa Maple Leafsin 2-2-tasoitusmaalin yhteydessä maalille Roberto Luongon loukkaantumisen jälkeen vaihdettu Al Montoya loukkaantui myös.

Täten Panthersilla molemmat maalivahdit olivat menneet rikki ja areenalla alkoi melkoinen hässäkkä uuden maalivahdin löytämiseksi.

Montoya tuli kuitenkin hetken päästä takaisin pukuhuoenesta, mutta selvästi loukkaantuneena. Montoya ei pystynyt kunnolla liikkumaan, vaan oli hyvin vaikeannäköisenä maalilla.

Peliä kuitenkin päätettiin jatkaa niin, että Montoya oli yhä maalilla. Piakkoin Panthersin maalivahtivalmentaja Robb Tallas saapui pukuhuonekäytävälle varusteet päällä.

9 minuuttia ennen kolmannen erän loppua jo aiemmin pelissä ensimmäisessä erässä loukkaantunut Luongo saapui kuitenkin takaisin peliin. Mainoskatkon yhteydessä TSN:n lähetyksessä Luongon näytettiin pitelevän olkapäätänsä, mutta niin vain hän saapui uudelleen peliin mukaan.

Maple Leafs oli ehtinyt välissä siirtyä 3-2-johtoon. Kyseisiin lukemiin kamppailu myös päättyi. Maple Leafs oli hävinnyt 16 vierasottelua putkeen ennen Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisen yön kierrosta.