Florida Panthers koki tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa melko erikoisen tapahtuman koskien seuran maalivahteja.

Ykkösvahti Roberto Luongo lähti pelistä pois ensimmäisessä erässä. Kun varavahti Al Montoya loukkaantui kolmannessa erässä, niin soppa oli valmis. Panthersin maalivahtivalmentaja Rob Tallas sekä hyökkääjä Derek MacKenzie ehtivät jo pukemaan maalivahdin varusteita päällensä, mutta Panthersin onneksi Luongo pystyi palaamaan tolppien väliin. (uutinen)

Nyt Panthers hakee ”Goal of a Lifetime” -kilpailulla varamaalivahtia seuran harjoituksiin.

– Olemme innoissamme tästä kisasta ja odotamme sen olevan mahtava kokemus faneille. Tämä kilpailu antaa mahdollisuuden harjoitella Panthers-joukkueen kanssa ja mahdollisuuden olla varamaalivahti päivän ajan, Panthersin puheenjohtaja Peter Luukko sanoi kisasta Panthersin kotisivuilla.

Kilpailu on avoin kaikille miehille sekä naisille, jotka ovat yli 18-vuotiaita. Halukkaiden veskarien pitää lähettää ansioluettelonsa Panthersille. Neljä parasta pääsevät try-outille, joka järjestetään maanantaina 16.3. Try-outilta kaksi parasta vahtia pääsevät kilpailemaan finaaliin, joka on Floridan ja Montreal Canadiensin välisen tiistaina 17.3. pelattavan ottelun erätauolla ammuttava rankkarikisa. Se vahti, joka esittää parempia otteita rankkereissa pääsee tekemään Panthersin kanssa päivän mittaisen sopimuksen.

Panthers on myös ilmoittanut, että Montoya on sivussa kaksi viikkoa ja Luongo ainakin kaksi peliä. Dan Ellis ja Sam Brittain kantavat tällä hetkellä vastuun Panthersin maalivahtipelistä.