Jokereiden tähtihyökkääjä Steve Moses oli tyytyväinen KHL:n pudotuspelien avausvoittoon. Tilanne 1-1 kahden ensimmäisen ottelun jälkeen Dinamo Minskiä vastaan tarkoittaa sitä, että Jokereiden on voitettava Valko-Venäjällä vähintään kerran.

Joukkueessa tiedetään, että Minskissä odottaa todella kiivas tunnelma. 1-1 on täysin eri tilanne kuin 0-2.

– Ehdottomasti. 0-2 –tappioasema olisi ollut paha paikka. Tiesimme, että tämä olisi tärkeä peli meille. Seuraava peli on aina edellistä tärkeämpi. Nyt lepäämme päivän, ja sitten jatkamme Minskissä, Moses sanoi SuomiKiekko-sivustolle pelin jälkeen.

Neljännesvälieräsarjan toinen osaottelu pelattiin vajaa vuorokausi jatkoerässä ratkenneen avausottelun jälkeen. Toipuminen oli tuttua puuhaa.

– Ei se vaatinut ihmeitä. Meillä on hyviä ammattilaisia tässä joukkueessa. Kaikki lepäsivät hyvin, ja tulivat tähän peliin hyvin. Pudotuspeleissä ei ole paljoa aikaa miettiä pelejä, kun saa jatkaa heti, amerikkalainen totesi.

Moses teki ottelussa myös ensimmäisen playoff-maalinsa. Runkosarjan maaliennätysmies ei osumalla enää pukukopissa juhlinut, eikä pitänyt sitä sen suurempana henkilökohtaisena helpotuksena.

– Ei oikeastaan. Kuten sanoin ennen pudotuspelejä, kukaan ei ajattele omia pisteitä, vaan playoffeissa kaikki ajattelevat vain voittoja. Ensimmäinen maalini auttoi saamaan ensimmäisen voiton. Minulle vain voitot merkitsevät, hän totesi.

Jokerit ja Minsk kohtaavat seuraavaksi maanantaina.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen