Florida Panthersista Minnesota Wildiin kaupattu Sean Bergenheim toivoo saavansa vaikealle kaudelle uuden alun.

Bergenheimin nelivuotisen sopimuksen viimeinen kausi Panthersin paidassa ei mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti. 31-vuotias hyökkääjä ei kuulunut Panthersin päävalmentaja Gerard Gallantin luottopelaajiin.

– Olen melko tyytyväinen siihen miten olen pelannut tällä kaudella saamassani roolissa. Tiedän, että minussa on paljon energiaa pelaamaan paremmassa roolissa, Bergenheim sanoo Star Tribunelle.

Suomalaisen asema Panthersissa vaikeutui pelaajan toivottua siirtoa toiseen seuraan. Oltuaan vielä Panthersin riveissä, Bergenheim pelasi 11 viimeisestä ottelusta vain kaksi.

– On vaikea sanoa mikä meni pieleen, koska minulla ei ollut mitään ongelmia kenenkään kanssa siinä organisaatiossa millään tavalla, Bergenheim pohtii.

Bergenheim on pelannut tällä kaudella 39 ottelua pistein 8+10=18 vaihtelevalla peliajalla. Nyt suomalainen on toiveikas ja innostunut, vaikkei Minnesota Wild ollut entuudestaan seurana kovinkaan tuttu.

– Täällä on hienoja pelaajia. Jotkut ovat nopeita pelaajia. Uskon sopeutuvani joukkoon hyvin. Haluan tuoda energiaa ja karvausta. Haluan toimittaa kiekkoa maalille ja mennä sinne itse. Siinä mielessä voin auttaa joukkuetta. Olen erittäin innoissani, Bergenheim kuvailee.

Bergenheimin odotetaan pelaavan Minnesota Wildin nutussa heti torstaina Nashville Predatorsia vastaan.