Columbus Blue Jacketsin puolustaja James Wisniewski teki Columbus Dispatchin toimittajan Aaron Portzlinen mukaan Blue Jacketsin seurajohdon kannalta melko hankalan ratkaisun.

Wisniewskilla oli oikeus antaa kymmenen joukkueen lista niistä joukkueista, joihin hän ei halua siirtyä. Kallispalkkainen pakki laittoi listalle sellaiset joukkueet, joilla ei ole palkkakatossa tilaa ja jotka eivät todennäköisesti ole kovin kiinnostuneita hankkimaan puolustajan riveihinsä.

– Wisniewskin lista 10 joukkueesta, johon hän ei halua siirtyä, kasattiin niin, että hänet olisi vaikeampi kaupata, Portzline kirjoitti Twitterissä.

Wisniewskin palkkakattolukema on 5,5 miljoonaa dollaria. Hän on tehnyt tällä kaudella 53 ottelussa tehot 7+21=28.

Tilanteen tekee mielenkiintoiseksi myös se, että Columbuksen nykyinen apulais-GM Bill Zito toimi Wisniewskin agenttina, kun hän teki sopimuksen Columbuksen kanssa.

Aaron Portzline

@Aportzline
Told James Wisniewski's list of 10 no-trade teams was put together in a way to make it more difficult for #CBJ to trade. In other words ...

Aaron Portzline

@Aportzline
... teams with no cap room and no need for offensive defensemen were approved, while teams with glaring need/cap room were on no-trade list.