New York Islandersin hyökkääjä Kael Mouillierat saattoi olla tiistain NHL-kierroksen onnellisin mies.

27-vuotias Mouillierat pelasi uransa kolmannen ottelunsa NHL:ssä. Vastassa oli Arizona Coyotes. Kanadalaishyökkääjän ilta oli onnistunut, sillä hän nappasi lyhyen NHL-uransa ensimmäiset tehopisteet.

Kolmannen erän alussa hän sai syöttöpisteen Matt Martinin viimeistelemään 2-1-maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Mouillierat onnistui maalinteossa itse laukoessaan kiekon tarkasi Coyotesin maalin oikeaan yläkulmaan.

Islanders voitti pelin 5-1. Kakkostähdeksi valittu Mouillierat oli haltioissaan.

– Farmissa on aikoja, kun tuntuu ettei tätä tapahdu ikinä. Kun se tapahtuu, se on ihan uskomaton tunne, pelaaja äimisteli NHL.comille.

Mouillierat pelasi kausina 2006-2010 yliopistokiekkoa. Tämän jälkeen on pelannut AHL:ssä ja ECHL:ssä 359 ottelua. Pelaajan pitkäaikainen unelma NHL:ssä pelaamisesta toteutui vihdoin helmikuun 21. päivä tänä vuonna.