Viime kaudella TUTO Hockeyn paidassa Mestiksen pronssia voittanut ja alkukauden TPS:ssä Liigaa pelannut puolustaja Mikko Lehtonen siirtyy TUTOon lainalle.

20-vuotias Lehtonen pelasi viime kaudella TUTOssa myöskin lainalla TPS:stä ja 46 ottelussa syntyivät tehopisteet 5+13=18. Kuluvalla kaudella ”Bobi” Lehtonen on pelannut Palloseuran riveissä 32 ottelua, joissa on syntynyt kaksi syöttöpistettä.
Lehtonen kuului myös vuosi sitten alle 20-vuotiaiden kisoissa maailmanmestaruuden voittaneeseen Suomen maajoukkueeseen.

Turkulaisseura tiedotti myös hyökkääjä Juha-Matti Rautajoen sopimuksen purusta.

Rautajoen päätöksen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. 25-vuotias Rautajoki on kahden pienen lapsen isä ja perhe-elämän ja pelaamisen yhdistäminen osoittautui hankalaksi. Nyt Rautajoki haluaakin keskittyä perhe-elämään.

– Kahden pienen lapsen isänä aika ei tahdo riittää siihen, että pystyisi antamaan joukkueelle parastaan joka ilta. Tämä on näkynyt otteissa ja sitä kautta vastuukin on jäänyt odotuksia pienemmäksi, Rautajoki sanoo.

Kovaotteinen hyökkääjä tuli tunnetuksi TUTOn todellisena fyysisenä pelotteena. Viime kaudella ”Rautsi” iski 41 ottelussa tehopisteet 4+8=12 ja keräsi peräti 102 jäähyminuuttia. Kuluvan kauden 19 pelissä Rautajoki teki tehot 1+1=2 ja keräsi 39 jäähyminuuttia.

Lähde: TUTO:n tiedotteet