Keskiviikkona Liigassa nähtiin vain yksi ottelu, joka oli Tapparan ja Ilveksen paikalliskamppailu Tampereella.

Siinä lähtölaukaus oli näyttävä, kun Tapparan peräpään jyrä Markus Kankaanperä teki hieman tavallisesta poikkeavan tempun, kun hän karkasi läpiajoon ja kiskaisi lopulta voittomaaliksi jääneen osuman.

Kankaanperän ilta oli muutenkin vauhdikas, kun hän sai ulosajon kolmannessa erässä taklattuaan Ilveksen puolustajaa Mikko Kukkosta päähän.

Kyseisestä tilanteesta seuranneella viiden minuutin ylivoimalla Ilves ei myöskään saanut onnistumisia, vaan pysähtyi koko illan ajan Juha Metsolaan.

Tappara vei ottelun nimiinsä 5-0. Kankaanperän lisäksi kirvesrinnoille maalinteossa onnistuivat Jan-Mikael Järvinen, Henrik Haapala, Jarkko Malinen ja Kristian Kuusela.

Voiton myötä Tappara on nyt Liigassa kuudentena, kun kasassa 39 ottelusta 60 pistettä.