San Jose Sharksin seurapomo Doug Wilson ei ole vielä tehnyt CSN Bay Arean mukaan päätöstä siitä, että onko hän siirtotakarajalla myyjä vai ostaja.

Sharksilla on kokoonpanossa muutama sellainen pelaaja, jolla ei ole sopimusta jatkosta, mutta heistä olisivat varmasti monet joukkueet kiinnostuneita. Yksi tällainen pelaaja on suomalaisvahti Antti Niemi.

– Wilsonin päätökseen siitä, että aikooko hän hankkia pelaajia vai myydä nykyisiä Sharks-pelaajia vaikuttaa paljon joukkueen esitykset ennen maaliskuun 2. päivää olevaa siirtotakarajaa, toimittaja Kevin Kurz kirjoitti tilanteesta.

– Yhden asian Wilson on tehnyt selväksi ja se on se, että hän ei aio myydä nuoria lupauksia tai korkeita varausvuoroja vaihdossa rental-pelaajaan, Kurz jatkoi vielä.

Rental-pelaajalla tarkoitetaan pelaajaa, jonka sopimus päättyy tähän kauteen ja varmuutta hänen jatkamisestaan tämän kauden jälkeen seuran listoilla ei ole.

– Jos Sharksista tulee varteenotettava joukkue Stanley Cup -kisassa, he todennäköisesti tekevät sen nykyisillä pelaajillaan, Kurz tiivisti.