Helmikuun puolivälin lähestyessä jokainen joukkue tekee tarvittavia muutoksia tai vahvistuksia kokoonpanoonsa.

Mestis-seura TUTO Hockeyn päävalmentaja Ismo Lehkonen heitti loppukauden vahvistuksista puhuttaessa kaksi vähintääkin yllättävää nimeä ilmoille.

Kokenut valmentaja paikkaisi pakkipulaansa kiinnostavilla nimillä.

– Kahta pakkia mietitään vielä ja kivahan se olisi, jos jostain löytyisi vaikka kaksi tuttua rightin jätkää. Esimerkiksi Sami Salo on meille varmasti mukava kaveri ja kyllä me se mielellään otetaan meille pelaamaan, jos vain mahdollista, Lehkonen veisteli.

– Sillä ei ole nyt pelejä ollut ja aikaisemminkin se on käynyt Kupittaalla reenaamassa, joten jos otettaisiin se nyt loppukaudeksi meille pelaamaan”, Lehkonen jutteli viime kauteen NHL-uransa päättäneestä 40-vuotiaasta TUTO-kasvatista.

Myös Pelicansissa loukkaantumisista kärsineelle Anrei Hakuliselle on päävalmentajan mukaan aina paikka TUTOssa.

– Hakulinen kiinnostaa meitä varsin selvästi, kun silläkin taas pelit loppui. Kävisi meille tässä tilanteessa pakkinakin, sillä se on sellainen välihyökkäävä pakki, joka ei puolusta ollenkaan. Voi käyttää alivoimallakin, jos vaan saa kiekon. Jos ei se pysy ehjänä kuin täällä Turussa.

TUTO kohtaa keskiviikkona Peliitat. Tuoreet vahvistukset Aleksi Rutanen ja Iikka Kangasniemi ovat mukana jo tällöin joukkueen matkassa.