Vain pari päivää Teemu Selänteen paidanjäädytysseremonian jälkeen samanlaisen kunnian sai yksi kaikkien aikojen legendaarisin eurooppalainen maalivahti, Dominik Hasek, jonka paita numerolla 39 nostettiin Buffalo Sabresin kotiareenan kattoon Sabresin ja Detroit Red Wingsin ottelun yhteydessä.

Sabresissa urallaan Hasek pelasi yhdeksän kautta, joiden aikana hän voitti kahdesti NHL:n MVP:lle jaettavan Hart Trophyn, sekä kuusi kertaa NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn johdattaen myös seuran kesällä 1999 Stanley Cup finaaleihin.

– Se että minun numeroni 39 jäädytetään tämän organisaation osalta on todella erityinen kunnia ja en voi kiittää tarpeeksi, että olen saanut olla kokemassa tämän, Hasek sanoi juhlapuheensa yhteydessä.

Hasek myös valittiin syksyllä Hockey hall of Fameen, mitä seurasi tuorein kunnianosoitus paidanjäädytyksellä.

– Sain pelata täällä niin hienojen joukkuetovereiden kanssa kuin mitä vain voi pyytää. Ilman kavereita tyyliin Michael Peca, Richard Smehlik, Pat Lafontaine, Alexei Zhitnik ja monia muita, ilman heitä en seisoisi tässä seremoniassa. Tämä on seuraus siitä, mitä me pystyimme saavuttamaan ja millaista aika Sabresissa oli. Useammat muutkin täällä roikkuvat paidat ja merkit saavutuksista ovat osoitus siitä, Hasek jakoi kunniaa ympärille.

49-vuotias Hasek pelasi NHL:ssä 16 kauden aikana, mitä seurasivat vielä vuosi kotimaansa Tshekin pääsarjassa ja yksi kausi KHL:ssä.