Nuorten Leijonien riveissä Kanadassa MM-kisoissa hyökänneen Antti Kalapudaksen kausi jatkuu myös loppusesongin ajan Mestiksessä.

Kärppien sopimuspelaajiin kuuluva Kalapudas on ollut lainalla Kajaanin Hokin riveissä, minne hän myös palaa nuorten MM-kisojen päättymisen yhteydessä.

Asian varmisti Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho Kalevalle. Samalla Aho paljasti muiden Nuoria Leijonia MM-kisoissa edustaneiden Kärppien pelaajien jatkosuunnitelmat.

– (Sebastian) Aho ja (Jesse) Puljujärvi jäävät Kärppiin. Tarvitsemme kevään mittaan pelaajia laajalla rintamalla. Joukkueeseen tulee otteluruuhkissa varmasti kierrätystä, jotta meillä olisi peleissä tuoreita jalkoja. Kalapudas jatkaa Hokissa kauden loppuun saakka. Hän saa pelata siellä hyvässä roolissa ja hyvässä valmennuksessa, Aho sanoi lehdelle.

Kärppiin jääviä Ahoa ja Puljujärveä ei kuitenkaan hyvin todennäköisesti nähdä oululaisjoukkueen kokoonpanossa keskiviikkona Pelicansia vastaan, sillä UTJ Ahon mukaan kaksikolle halutaan taata ensin rauhassa aikaa harjoittelulle ja palautumiselle turnauksen jäljiltä.

Kalevan alkuperäinen juttu aiheeseen liittyen löytyy täältä.