Jarkko Immonen sai jälleen pettyä joukkueensa Nizhni Novgorodin esitykseen, kun ryhmä koki kahdeksannen peräkkäisen tappionsa Jokereiden vieraana lukemin 3-2. Joukkueen suurimpia murheita on maalinteko, kertoi keskushyökkääjä SuomiKiekko-sivustolle.

– Kaksi ensimmäistä erää olimme kovassa paineessa ja saamme olla onnekkaita, että peli oli niinkin tiukka. Tiukkoja tappioita on tullut tässä kuussa, kertasi Immonen SuomiKiekko-sivustolle Jokerit-tappion jälkimainingeissa.

– Meillä on ollut nihkeää viime aikoina ja jotain pitäisi keksiä. Pelit ovat olleet tiukkaa vääntöä. Tuntuu, että päästämme maaleja huonoilla hetkillä. Maalinteossa meillä itsellämme on paljon parantamisen varaa, sillä emme ole tehneet montaakaan maalia peliä kohden.

Immonen itse oli Jokerit-ottelussa varsin mallikkaalla pelipäällä keräten 1+1 tehopisteet, mutta mies vaatii itseltään silti lisää.

– Oma pelini kulkee välillä ja välillä ei. Pitäisi pystyä auttamaan vielä enemmän joukkuetta. Tänäänkin olisimme voineet tehdä kolmannen, Immonen manailee.

Jesse Happonen, Helsinki