Taylor Hall on TSN:n Darren Dregerin mukaan yksi pelaajista, joka voi saada ensi kesänä lähtöpassit Edmontonista. (uutinen)

Surkeasti pelannut Oilers antoi maanantaina potkut seuran päävalmentajana olleelle Dallas Eakinsille. Oilersin GM Craig MacTavish hyppää Oilerisin penkin taakse väliaikaisena päävalmentajana.

– Oilers varasi minut, ja rakastan tätä organisaatiota. Rakastan tätä kaupunkia. Nyt meillä on jälleen uusi valmentaja ja se saa ajattelemaan, että mitä olen tehnyt väärin, Hall tuskaili Edmonton Sunille.

Hallin mukaan hän tiedostaa en, että hänen pitäisi pelata paremmin.

– Kaikkien otteita katsotaan tarkkaan tällä hetkellä. Se on varmaa. Kaikki tietävät, että nyt pitää pelata hyvin, kun valmentaja vaihtui. Jos joku sen tajuaa, niin minä. En ole pelannut niin hyvin kuin pystyisin, Hall sanoi.

Hall on tällä kaudella tehnyt 25 ottelussa 18 pistettä. Kanadalaislaituri on kuitenkin ollut viime kaudet Oilersin ehdoton ykköspelaaja. Myös Dreger korosti, ettei Hallin mahdollinen kauppaaminen liity niinkään hänen otteisiin kentällä, vaan hänestä on vain tullut malliesimerkki siitä, kuinka Oilers-pelaajien työmoraali on laskenut.