Carolina Hurricanesin on huhuttu olevan valmis isoihin kokoonpanomuutoksiin. Hurricanes kauppasi tällä viikolla jo seuran pukukopissa suosiossa olleen Jay Harrisonin Winnipegiin.

Hurricanesin on huhuttu kaupittelevan muun muassa Andrej Sekeraa, Jiri Tlustya ja Cam Wardia. Myös jotkut huhut ovat vieneet Eric Staalia ja Jeff Skinneriä pois seuran palkkalistoilta.

Newsobserver.comin toimittaja Luke DeCock kirjoitti kolumnissaan, että Wardin hyvät otteet voivat lisätä kiinnostusta häntä kohtaan, mutta toisaalta Hurricanesin on pohdittava sitä, onko Ward liian arvokas palanen treidattavaksi.

– Ne kysymykset, mitkä Wardin kohdalla hankaloittavat treidiä, eivät ole läsnä Sekeran ja Tlustyn kohdalla, sillä heistä tulee kesällä vapaita agenttejä. Heidät pitää vaihtaa ennen takarajaa varausvuoroihin ja lupaaviin pelaajiin, DeCock kirjoitti.

– Jos GM Ron Francis päättää kaupata myös Eric Staalin tai Jeff Skinnerin, niin se muuttaisi koko organisaation suunnan, DeCock jatkoi.

Hurricanesia läheltä seuraava DeCock myös kertoi, että Hurricanes haluaisi tarjota näyttömahdollisuuksia nuorille pelaajille. Hurricanes haluaisi muun muassa tarjota peliaikaa seuran farmijoukkueessa pelaavalle Rasmus Rissaselle.