Kesällä todella kamalaan onnettomuuteen joutunut Cory Sarich haluaisi palata takaisin NHL:ään. Asiasta kertoo Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Sarich loukkaantui, kun hän oli pyöräilemässä. Katumaasturilla ajanut autoilija oli kääntynyt suoraan Sarichin eteen ja veteraanipuolustaja törmäsi autoon. Sarichilta murtui useita nikamia törmäyksen seurauksena ja hän sai useita viiltoja ja ruhjeita.

– Minua vaivasi se, että pystyisinkö elämään enää edes normaalia elämää. Lopulta kuitenkin kaikki meni melko hyvin, mutta minulla oli ehdottomasti epäilyksiä. Parin viime viikon aikana olen kuitenkin saanut varmuuden siitä, että pystyn vielä pelaamaan jääkiekkoa, Sarich sanoi.

Sarich uskoi olevansa Kanadan maajoukkueen mukana Spengler Cupissa, mutta Kanada ei ottanut häntä mukaan turnaukseen, sillä ei ollut varmuutta siitä, että onko Sarich tarpeeksi hyvässä kunnossa turnauksen alkaessa.

Viime viikot Sarich on luistellut Calgaryn yliopiston joukkueen kanssa. Hän haluaisi kuitenkin päästä try-outille johonkin seuraan.

Sarich on urallaan pelannut NHL:ssä 969 runkosarjaottelua ja tehnyt 158 pistettä. Viime kaudella hän edusti Colorado Avalanchea.