Jokerit lähtee iltapäivän otteluun Sami Lepistön edustamaa Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan kuudella puolustajalla ja 13 hyökkääjällä.

Muutoksen taustalla on puolustaja Oskari Korpikarin loukkaantuminen ja jääminen sivuun vieraspelimatkalta. Näin ollen Jokerit pelaa tiistaina kuudella puolustajalla Santeri Saaren noustessa pelaamaan vakivaihtoja. Tiistain ottelussa pakkipareja kierrätetään.

Korpikarin lisäksi loukkaantumisen vuoksi sivussa on pitempään Daine Todd, joka ei myöskään pelaa vieraskiertueella. Kokoonpanon ulkopuolella ovat hyökkääjät Semir Ben-Amor ja Jani Rita.

Tommi Huhtala on tiistaina 13. hyökkääjä. Henrik Karlsson pelaa maalissa.

Jokerit on voittanut kymmenestä viime pelistään kahdeksan. Edellisessä ottelussa viime viikon keskiviikkona joukkue kaatoi Metallurg Novokuznetskin Hartwall Arenassa lukemin 6-1.

Vieraskaukalossa helsinkiläiset ovat olleet hyvässä iskussa, sillä 15 pelistä tilillä on 13 voittoa sekä kaksi tappiota, joista yksi varsinaisella peliajalla ja toinen voittomaalikilpailussa.

Tiistain ottelu on Jokereille ensimmäinen tällä vieraskiertueella, joka käsittää neljä ottelua. Matka jatkuu Jekaterinburgista Kazaniin, jossa on vastassa Ak Bars torstaina.

Tänään klo 16 Suomen aikaa alkavan ottelun pääset näkemään täältä.

Kokoonpano tänään:

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
90 Johan Harju – 26 Petteri Wirtanen – 79 Eetu Pöysti
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 32 Riku Hahl – 76 Jere Sallinen
61 Tommi Huhtala

4 Ossi Väänänen – 6 Topi Jaakola
55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
60 Santeri Saari – 13 Ryan Gunderson

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

KHL:n sarjatilanteen löydät erikoissivultamme!