Kuten uutisoimme, Jokerit nappasi ja kutsui riveihinsä takaisin Vaasan Sportissa alkukaudella lainalla olleen puolustajan Niko Peltolan.

Kutsuminen tuli ajankohtaiseksi kun Jokereiden puolustuksesta loukkaantuneena ovat sekä Daine Todd että Oskari Korpikari ja vierasreissulla mukana oli enää kuusi puolustajaa.

Peltola saapui tiistaiksi Kazaniin ja on valmiudessa, kun Jokerit kohtaa keskiviikkona AK Bars Kazanin.

– Heti pelaamaan, Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund täräytti liittyen Peltolan osallistumiseen.

– (Santeri) Saari on hyvin päässyt mukaan ja oli tiistaina kuuden pelaavan puolustajan joukossa. Katsoimme kuitenkin, että on aika iso riski olla vain kuuden puolustajan kanssa reissussa. Loukkaantumisia voi aina tulla, Westerlund jatkoi.

Westerlundilla riittää luottoa Sportissa alkukaudella 28 ottelussa tehot 1+9=10 iskeneeseen 24-vuotiaaseen puolustajaan.

– Hän antoi harjoitusotteluissa hyvät näytöt, että pystyy pelaamaan KHL-vastustajia vastaan. Myös Sportissa esitykset ovat olleet syksyn aikana positiivisia.

– Puolustajan perustyö on puolustaa hyvin ja avata peliä. Näen, että hänellä on siihen eväät olemassa, Westerlund sanoi.

Jokereilla alla on tappio, kun tiistaina Avtomobilist oli parempi suoraan 4-0. Kazania vastaan edellisestä ottelusta tuli myöskin tappio kotona, kun silloin Kazan oli parempi lukemin 4-2.

Miten Jokerit on tähän mennessä pärjännyt KHL:ssä? Tsekkaa sarjatilanteet ja jutut erikoissivustoltamme täältä!