Tapparan kannalta paikallisvääntö Ilvestä vastaan ei sujunut aivan toivotulla tavalla.

Viimeiset kaksi ottelua Liigassa ja kaksi ottelua CHL:ssä hävinnyt Tappara ei päässyt voittojen tahtiin myöskään lauantaina, kun Ilves oli parempi lukemin 4-1.

Maalisarakkeeseen ensimmäisenä nimensä kamppailussa sai Sami Sandell, joka onnistui iskemään limpun sisään toisessa erässä. Kolmannessa Ilveksen johtoa kasvattivat Saku Salmela, Jiri Veistola ja Teemu Rautiainen.

Laihaksi lohduksi Tapparan kannalta jäi Tuukka Mäntylän iskemä kavennus kamppailun viimeisellä minuutilla.

Tapparan maalilla vahvasti ennen maajoukkuetaukoa esiintynyt Juha Metsola teki useamman ison virheen, mitkä näkyivät myös tylysti valotaululla.

Seuraavan kerran voittojen puolelle pääsyä Tappara hakee keskiviikkona, kun se matkaa HIFK:n vieraaksi Helsinkiin.

Viisi viimeisintä kamppailuaan nyt voittanut Ilves on puolestaan seuraavan kerran kehissä tiistaina, kun se isännöi HPK:ta kotonaan.