TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoi jo aiemmin, että surkeaan vireeseen ajautunut Edmonton Oilers tavoittelee kärkisentteriä. Dregerin mukaan Oilers on valmis kauppaamaan lähes kenet vain.

TSN:n toinen toimittaja Bob McKenzie kertoi keskiviikkona NBC Sports Networkilla, että Oilers tavoittelisi St. Louis Bluesin Patrik Berglundia tai Philadelphia Flyersin Brayden Schenniä.

Oilersin on huhuttu erityisesti kauppaavan laituri David Perronia.

– Jos David Perron on yksi pelaaja kaupassa, niin St. Louis on jo kaupannut hänet kerran, joten he eivät halua häntä takaisin. Oilers on Berglundin ohella iskenyt silmänsä Philadelphia Flyersin Brayden Schenniin. Schenn pelaa laiturina Philadelphiassa, mutta hän voisi siirtyä takaisin sentteriksi, McKenzie kertoi.

– Kysymys kuuluukin, että haluavatko kyseiset joukkueet luopua näistä palasista. Berglund on St. Louis Bluesille arvokas palanen. Enkä ole myöskään varma, että Ron Hextall haluaisi luopua Schennistä.

TSN:n toimittaja Aaron Ward raportoi tiistaina, että Oilers ja Columbus Blue Jackets kävisivät kiivaita neuvotteluja, ja neuvotteluissa puhuttaisiin Perronin ja Blue Jackets -sentteri Artem Anisimovin sisältävästä vaihtokaupasta.