Jokerit onnistui tekemään voittoisan reissun Kroatiaan, kun se päihitti Medvescakin lukemin 3-1.

Maalittoman avauserän jälkeen kamppailussa alkoi tapahtua toisessa erässä, kun ensin Johan Harju vei vierailijat johtoon. Mark Flood toi Medvescakin tasoihin, mutta Linus Omarkin loistosyötöstä Petteri Wirtanen iski kamppailun voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman.

Kolmannessa erässä Steve Moses kasvatti johtoa ja nousi samalla KHL:n maalipörssin kärkeen. Hurjassa iskussa oleva jenkkilaituri Moses on nyt tehnyt 19 maalia tällä kaudella narripaidassa.

Seuraava kamppailu Jokereilla on luvassa maanantaina, kun vierasottelussa vastassa on Dinamo Riga.

Tsekkaa KHL:n taustatiedot ja Jokereiden konferenssin tilanne erikoissivustoltamme täältä!