Edmonton Oilers laittoi 24-vuotiaan Justin Schultzin katsomon puolelle, kun seura kohtasi torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Nashville Predatorsin. Schultz on pelannut ailahtelevasti ja TSN:n Ryan Rishaugin mukaan Oilers-valmennus halusi katsomokomennuksella antaa viestin Schultzille hänen heikoista otteistaan.

Oilersin on huhuttu olevan valmis kauppaamaan lähes kaikki pelaajansa, kun vain kauppahinta on sopiva. The Fourth Periodin mukaan Oilers on saanut kyselyitä koskien Schultzin vapaana oloa. Katsomokomennus on omiaan lisäämään siirtohuhuja.

Sportsnetin radiokanavalla aiemmin tällä viikolla toimittaja Nick Kypreos myös epäili Schultzin nimen nousevan siirtohuhuihin. Kypreoksen mukaan Schultzin osakkeet ovat voineet romahtaa Oilersin johtoportaan silmissä.

Kypreos pohti, että voisikohan Philadelphia Flyers olla kiinnostunut Schultzista. TSN:n Bob McKenzien mukaan Oilers on kiinnostunut Philadelphian Brayden Schennistä.

Edmonton Sunin toimittaja Rob Tychkowski tiivisti Twitterissä Schultzin tason yhtäkkisen tipahtamisen.

– Kaksi vuotta sitten 30 joukkuetta oli polvillaan Schultzin edessä. Nyt hän on ihan pihalla. Pilasiko Oilers Schultzin, vai oliko 30 joukkuetta väärässä?

Tästä kaudesta 3,675 miljoonaa dollaria tienaava Schultz on ensi kesänä rajoitettu vapaa agentti.