Venäläistähti Slava Voinov joutuu vastamaan syytteisiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Voinovin kuuleminen käydään 1.12.

Voinov pidätettiin 20.10. epäiltynä pahoinpitelystä ja NHL päätti saman tien asettaa Voinovin pelikieltoon, mutta NHL myös päätti, että Voinoville maksettaisiin palkkaa pelikiellon ajan. Samalla se tarkoitti automaattisesti sitä, että Voinovin palkka pysyisi myös Los Angelesin palkkalistalla.

Kings on joutunut tilanteen vuoksi pelaamaan välillä vajaalla miehityksellä, sillä seura ei ole pystynyt kutsumaan pelaajia AHL:stä korvaamaan loukkaantuneita pelaajia, mutta nyt seuralle on tulossa tilanteeseen helpotusta. NHL ja NHLPA nimittäin pääsivät perjantaina sopuun siitä, että Voinovin palkka voidaan ottaa pois Kingsin palkkalistalta. Venäläistähden palkanmaksu kuitenkin yhä jatkuu.

Voinovin palkkakattolukema on 4,167 miljoonaa dollaria. Nyt Kings voi siirtää tuon palkan pois palkkalistalta samalla lailla kuin joukkue siirtäisi sen pois silloin, jos pelaaja siirrettäisiin pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle (LTIR).

Pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle asetetun pelaajan palkkakattolukemasta poistuu seuran palkkalistalta tietty osa silloin, jos seuran palkkakattoon laskettava palkkalista ylittäisi palkkakaton silloin, kun pitkäaikaisloukkaantuneen pelaajan palkka olisi yhä seuran palkkalistalla. Pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle asetetun pelaajan palkkakattolukemasta poistuu siinä vaiheessa se summa, jonka joukkue ylittää palkkakatosta.

Palkkakaton ylitys tapahtuu Kingsin tapauksessa.