St. Louis Blues pelaa kuluvana viikonloppuna kaksi peräkkäistä iltapäiväpeliä. Lauantaina joukkue kaatoi Ottawassa Senatorsin ja lensi sen jälkeen Winnipegiin odottamaan sunnuntain Jets-ottelua. NHL:ssä matkustaminen tuo pelaamiseen ison haasteen, minkä vuoksi voittaminen peräkkäisinä iltoina on todella vaikeaa.

– Meillä on ollut vielä niin, että kaverilla on usein ollut vapaapäivä silloin, kun me on pelattu edellisenä iltana. Eihän se helppoa ole voittaa peräkkäisinä iltoina etenkään reissussa. On se ihan eri asia tulla matsiin tuoreena, Jori Lehterä sanoo Suomikiekko-sivustolle.

– Oot kuitenkin siitä edellisestä matsista ja matkasta vähän hapoilla, Blues-sentteri jatkaa.

Ainakin lauantaina Blues oli vielä suhteellisen tuoreella jalalla, vaikka alla olikin jo kaksi vierasottelua. Tosin molemmata tappiollisia. Joukkue hävisi ennen Senatorsia ensin Bostonille ja sitten Montrealille.

Senatorsin se kaatoi lopulta 3-2. Eivätkä Lehterä ja tämän toinen puolisko Vladimir Tarasenko jääneet tälläkään kertaa sivusta seuraajiksi. Kaksikko iski vain kolmekymmentä sekuntia Ottawan 1-1-tasoituksen jälkeen. Lehterän lätty maalintakaa napsahti venäläislaiturin lapaan, joka laittoi kiekon hanskakäden ylähyllylle.

– Tää oli meiltä ihan hyvä peli. Ei varmaankaan se paras, mutta pystyttiin saamaan kuitenkin voitto mukaan täältä. Pelattiin ihan fiksusti tänään, Lehteä tyytyi kommentoimaan.

Lauantaina iltapäivällä joukkueen kone starttasi Kanadan pääkaupungista länteen.

– Nyt vaan levätään ja tankataan, että ollaan taas huomenna vireessä.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala