Vaikka kaukalossa HPK on pelannut hyvin ja vahvasti koko alkukauden, ei taloudellisella puolella tilanne ole aivan paras mahdollinen.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan HPK saattaa ajautua kassakriisiin, sillä joukkueen kotiotteluissa Hämeenlinnassa ei ole käynyt edes odotetunlaisesti yleisöä. Tavoitteisiin on matkaa.

– Olemme tällä hetkellä noin 400 katsojaa ottelukohtaista tavoitettamme perässä. Se ei vielä ole ongelma, koska budjetissamme on pelivaraa, HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo IS:lle.

– Mutta mikäli yleisötilanne ei joulukuussa ja ensi vuoden alussa parane, yksittäisten pelaajien myynti toiseen seuraan ei ole poissuljettua. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan ole aktiivisia asiassa. Ja sekin pitää muistaa, että jokaisessa yksittäisessä siirtoasiassa pelaajan oma tahto ratkaisee, Korpela täräyttää.

Kiinnostusta HPK:n riveissä on jo riittänyt paljon alkukauden yksittäisiin vahvimpiin suorittajiin kuuluneeseen Jesse Saariseen ja puolustajaan Craig Schiraan.

HPK on IS:n mukaan valmis luopumaan tarpeen vaatiessa kaikista muista pelaajista paitsi nuoresta timantistaan Juuse Saroksesta.

Ilta-Sanomien alkuperäinen uutinen löytyy täältä.