Espoo Blues ja hyökkääjä Siim Liivik ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus kestää vuoden 2018 kevääseen saakka.

Seura julkaisi tuoreen jatkosopimuksen verkkosivuillaan.

– Todella hyvä fiilikset ja olen innoissani. Totta kai pyrin myös olemaan tämän luottamuksen arvoinen joka päivä ja näyttämään esimerkkiä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Koko organisaatiossa on hyvä meininki – ollaan menossa eteenpäin ja haluan olla siinä mukana, Liivik hehkutti seuran sivuilla.

– Minuun luotetaan ja se on sellainen paikka missä haluan olla. Olen viihtynyt hyvin Espoossa ja isossa kuvassa näen että olen mennyt eteenpäin, ja olen todella motivoinut viemään myös joukkuetta eteenpäin. Sopimuksen tekeminen oli loppupeleissä aika helppo päätös.

Vahvana kahdensuunnan pelaajana ja lujasti töitä tekevänä hyökkääjänä tunnettu Liivik on pelannut urallaan 321 Liiga-ottelua, joissa on syntynyt 35 maalia ja 44 syöttöpistettä.

– Simo on kova jätkä, joka tekee paljon töitä voittojen eteen. Hän tuo myös johtajuutta ja antaa esimerkkiä joukkueellemme, Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola kommentoi.