Puolustaja Petteri Lindbohmin jääminen St. Louis Bluesin organisaatioon tiesi samalla sitä, että Vaasan Sport joutuu etsimään uuden vahvistuksen alakertaansa.

Sellainen löytyi, kun seura ilmoitti hankkineensa riveihinsä 28-vuotiaan jenkkipakki Mike Brennanin.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen saadessaan Brennanin Vaasaan.

– Lindbohmin St. Louisiin jäämisen jälkeen jouduttiin reagoimaan nopeasti ja uskon, että löydettiin hyvä paikkaaja hänelle. Brennan on peruspakki, joka pystyy myös fyysiseen peliin. Hänellä on nyt kaksi kuukautta aikaa näyttää osaamisensa ja sen jälkeen tehdään ratkaisuja jatkon suhteen.

28-vuotias Brennan omaa pitkän kokemuksen varsinkin AHL-sarjasta, jossa mies on pelannut yli 300 ottelua urallaan. Viime kaudella 183 senttinen ja 86 kiloinen Brennan edusti Iserlohn Roostersia Saksan DEL-liigassa.

Lisäksi molemmat tryout-jaksolla olleet pelaajat, Mika Kujanpää ja Teemu Henritius jatkavat joukkueessa kauden loppuun saakka.

– Molemmat ovat tuoneet sen mitä olemme heiltä odottaneet. He ovat meidän näköisiä pelaajia; nuoria, haluavat eteenpäin ja ovat valmiita heittäytymään täysillä mukaan. Me uskomme heihin ja sitä kautta jatkopäätös oli helppo, päättää Jämsä.