TPS pukee pelaajansa ja koko HK Areenan pinkkiin kotiottelussaan Bluesia vastaan tänään lauantaina, joukkue kertoo tiedotteessaan. TPS pelaa vaaleanpunaisissa paidoissa avauserän ajan.

Tempaus on osa rintasyöpää vastaan taistelevaa Roosa nauha -kampanjaa. Paidat huutokaupataan, ja tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskeräykseen.

Hyväntekeväisyyskampanjaan osallistuminen on TPS:n toimitusjohtajalle Niklas Österlundille henkilökohtaisesti iso asia.

– Menetin isosiskoni vuonna 2007 rintasyövälle. Jos me joukkueena voimme olla mukana kehittämässä syövänvastaista työtä, koen velvollisuudeksemme tuoda asiaa enemmän esille. Haluamme myös haastaa kaikki Liiga-joukkueet hyväntekeväisyyskampanjaan mukaan, Österlund kertoo.

TPS:n kapteeni Petteri Nummelinin mielestä kampanjaan osallistuminen on koko joukkueelle suuri kunnia.

– Mikään ei ole parempaa kuin tukea jääkiekon kautta tärkeitä asioita. Vaikka minua ei jäällä lauantaina nähdä, pidän sitä yllä katsomossa. Toivottavasti saamme kaikki Liiga-joukkueet haastettua mukaan. Ehkä värjään hiukseni pinkeiksi ja haastan Jere Karalahden värjäämään partansa, Nummelin naureskelee.

Illan vastustaja, Blues, on mukana Roosa nauha -kampanjassa joukkueen omasta aloitteesta jo kolmatta kertaa. Mm. joukkueen pelipaidoissa on Roosa nauha -tunnus koko kauden ajan, ja lokakuussa lämmittelypaidat ovat vaaleanpunaisia.