Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Randy Carlyle on tyytyväinen Leo Komaroviin sekä hänen ketjunsa panokseen.

Maple Leafsin kausi ei ole käynnistynyt aivan toivotusti. Kanadalaisseura on voittanut kaksi pelaamastaan kuudesta ottelusta.

Ilonaiheitakin löytyy. Yksi sellainen on Komarov, joka on loistanut tasakentällisin sekä erityisesti alivoimalla.

– Usein tuollainen pelaaja jää huomion ulkopuolelle. Kun laskee hänen tekemät taklaukset sekä hänen tuomansa energian, niin hänen työpanoksensa on valtava, Carlyle kehuu Toronto Sunille.

Maple Leafsin kolmosketju saa myös huomiota osakseen. Vitjan muodostavat laiturit Komarov ja David Clarkson sekä sentteri Mike Santorelli.

– Näyttää siltä, että he kolme sopivat hyvin yhteen ja tietävät, missä toinen menee. Heillä on ollut jonkin verran menestystä, Carlyle sanoo.

Kolmosketju on puolustanut terhakkaasti, mutta ollut myös yllättävän tehokas hyökkäyssuuntaan. Komarov on kirjannut saldon 0+4, Clarkson ja Santorelli 1+1.

– Tämä ryhmä on luonut enemmän maalipaikkoja tasakentällisin kuin mikään muu ketju. Se näkyy tulostaululla sekä videolla, Carlyle painottaa ja jatkaa:

– He päättivät tapansa pelata ja se on ollut heidän tavaramerkkinsä. Tätä piirrettä haluaisimme koko ryhmämme seuraavan.