Chicago Blackhawksin Antti Raanta on lähellä tiputusta farmiin. Raannan paikan Blackhawksin maalivahtiosastolla on nappaamassa Scott Darling, joka on pelannut loistavat kaksi peliä Chicagon maalilla.

Darling oli jo harjoitusleirillä hyvä, mutta hän aloitti kautensa AHL-seura Rockford IceHogsin riveissä.

Daily Herladin mukaan Blackhawksin päävalmentaja Joel Quenneville on kallistumassa siihen ratkaisuun, että hän pitää Darlingin NHL:ssä, kun Blackhawksin ykkösvahti Corey Crawford palaa sairaslomaltaan. Se tarkoittaisi lähes varmasti sitä, että Raanta joutuisi siinä vaiheessa AHL:ään.

Raannan ei tarvitsisi mennä siirto- eli waivers-listan kautta AHL:ään. Hänellä on yksisuuntainen sopimus, joten suomalaisvahti tienaisi tällä kaudella myös AHL:ssä 700 000 dollaria.

– Yritän tehdä parhaani ja katsotaan mihin se riittää. Minun täytyy työskennellä paljon ja yrittää kamppailla joka päivä niin kuin se olisi minun viimeinen päiväni, Raanta sanoi mahdollisesta AHL-komennuksesta Daily Heraldille.

Raanta on pelannut kolmessa ottelussa torjuntaprosentilla 93,3%, mutta hän on hävinnyt kaksi viimeisintä pelaamaansa kamppailua. Darling on pelannut kaksi ottelua torjuntaprosentilla 96,6%. Hän on voittanut toisen ja hävinnyt toisen.