KalPa on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Janne Keräsen ja Antti Halosen kanssa.

Seura julkaisi hyökkääjän ja pakin tuoreet diilit verkkosivuillaan.

Keränen kiekkoilee Kuopiossa ensimmäistä kauttaan ja on tällä hetkellä joukkueensa kolmanneksi paras pistemies. 13 ottelun pisteet ovat 5+4=9.

– Janne on tuonut joukkueeseemme juuri sitä mitä hänestä haimme, hyvä Liiga-tason hyökkääjä joka voi meillä ison kiekollisen roolin saadessaan nousta aivan Liigan kärkipelaajien joukkoon. Janne on erittäin paljon meidän pelitavan näköinen pelaaja, todella hyvä liikkumaan ja kovasti töitä tekevä taitava kahden suunnan pelaaja, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

– Hän on tärkeä pelaaja meille sekä alivoimalla että ylivoimalla ja on näyttänyt jo omaavansa myös maalintekopotentiaalia.

Puolustaja Halonen kiekkoilee Kuopiossa jo kolmatta kauttaan. Hän on takonut tällä kaudella yhden osuman.

– Antti edustaa täksi kaudeksi vahvasti uudistuneessa joukkueessa tärkeää jatkuvuutta kun menossa on kolmas kausi ja olemme sopineet kausista neljä ja viisi. Antti on löytänyt roolinsa joukkueessa ja on kehittänyt itseään pelitapaamme hyvin tukevaksi. Hän on meidän kulmakiviä omassa päässä, joukkueen tärkeimpiä pelaajia alivoimalla ja näillä osa-alueilla joukkueen soturi, tiivistää Kapanen.