Rockford IceHogsissa pelaava Teuvo Teräväinen onnistui keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa avaamaan tämän kauden maalitilinsä AHL:ssä. (uutinen)

Teräväinen on muutenkin ollut IceHogsin päävalmentajan Ted Dentin mieleen. Dent sanoo, että Teräväisen joukkuekavereilla on kuitenkin oppimista pelaamisessa suomalaislupauksen rinnalla.

– Hän on nopea kiekon kanssa ja hän antaa monia ”no-look” -syöttöjä. Pelaajamme ovat vasta totuttelemassa siihen. Sitä ei tiedä varmuudella koska hän syöttää, sillä hän ei välttämättä katso suoraan syötettävään pelaajaan. Se on taito, joka on vakuuttanut minut, Dent sanoi NBC Sportsille.

– Hänen pitää kehittyä pienen tilan pelissä. Hänen pitää oppia pelaamaan enemmän pystysuunnan jääkiekkoa, Dent jatkoi analysoiden suomalaislupauksen kehityskohteita.

Alkanut kausi on Teräväiselle ensimmäinen kokonainen kausi Pohjois-Amerikassa.

– Tämä on minulle uusi kokemus. Tulin kesällä Chicagoon harjoittelemaan ja olen nyt hyvässä kunnossa. Olen tottumassa tähän maailmaan ja tähän liigaan. Yksin asuminen ulkona kotikaupungistani on minulle uutta, Teräväinen kertoi.

Lähde: NBC Sportsin juttu Teräväisestä.