Hyökkääjä Simon Gagne jätti viime kauden kokonaan välin, jotta hän voisi kuntouttaa itseään. Loukkaantumisista kärsinyt laituri päätti viime kauden aikana viettää aikaa perheensä kanssa ja treenata sekä parantua kunnolla viime kausina häntä vaivanneista aivotärähdyksistä.

– Se oli rankkaa, en valehtele. En kaivannut jääkiekkoa niin paljon runkosarjan aikana, koska se kestää kuitenkin 82 ottelua. Mutta kun pudotuspelit alkoivat, niitä oli vaikea seurata. Kun katson uraani, niin pudotuspeleissä olen ollut aina parhaimmillani. Pudotuspelit ovat kiekkoilijan parasta aikaa, Gagne sanoi CSNNE.comille.

Nyt Gagne osallistuu Boston Bruinsin harjoitusleirille ja tavoittelee tosissaan paikkaa kivikovan Bruinsin kokoonpanosta.

– Olin onnellinen, kun Bostonista soitettiin. Halusin joukkueeseen, joka tavoittelee Stanley Cupia ja jossa kuitenkin olisi kokoonpanossa tilaa. Täällä minulle annetaan todellinen mahdollisuus. Viime vuoden pelaamattomuus antoi minulle energiaa ja nyt todella haluan pelata uudelleen.

Gagne pelasi viimeksi NHL:ssä kaudella 2012-13 Los Angeles Kingsin ja Philadelphia Flyersin riveissä 38 ottelun verran ja hän teki pelaamissaan kamppailuissa yhteensä 16 tehopistettä.