Teemu Selänteen paita nostetaan Anaheim Ducksin kotiareenan kattoon 11.1.2015 käytävässä ottelussa, jossa Ducksin vastustajaksi asettuu Selänteelle rakas Winnipeg Jets.

Ottelun lipunmyynti on kuitenkin saanut ocregister.comin mukaan vihaista palautetta Ducks-faneilta. Ducks nimittäin vaatii faneja ostamaan ison lippupaketin, jos he mielivät katsomaan Selänteen juhlailtaa. Yksittäisiä lippuja tapahtumaan ei myydä.

Halvimmillaan ocregister.comin mukaan Selänteen paidan jäädytystä pääsee katsomaan 117 dollarin hintaan, mutta jos haluaa päästä alakatsomoon, niin pitää olla valmis pulittamaan 504 dollaria.

– Jos yksittäisiä lippuja tulee tapahtumaan tarjolle myöhemmin, löydämme taatusti reilun tavan tarjota niitä faneillemme, Ducksin markkinointipäälikkö Aaron Teats totesi ocregister.comin haastattelussa.

Ducksin edustajien mukaan ottelu on saanut lipunmyynnin osalta suurta kiinnostusta myös suomalaisilta.

– Mietimme sitä, miten saisimme priorisoitua lippujen saannin oikein. Mielestämme lippujen myynti ensin lojaaleille faneillemme on oikea tapa tehdä se. Tavoitteemme on varmistaa kausikorttilaisten ja lippupaketin ostajien pääsy otteluun, Teats kertoi.