Siinä he molemmat seisoivat aivan vieretysten Turkuhallin jäällä, kun videotaululla pyöri isän koskettava puhe pojalleen yli 10 000 ihmisen taputtaessa.

Kiekkolegenda Timo Nummelin luovutti viime perjantaina jäädytetyn pelinumeronsa poikansa Petterin käyttöön ennen ottelua Kärppiä vastaan.

Herkkä hetki varmasti monelle muullekin kuin vain Nummelinin perheelle.

– On se iso juttu isällekin, että pojan rinnassa on taas TPS-logo. Ei tarvitse hänenkään enää Raumalle asti ajella pelejä katsomaan vaan saa tulla tänne kotihalliin, Petteri Nummelin sanoo TPS:n verkkosivuilla.

– Isä itse pelasi koko pääsarjauransa täällä, joten onhan se epäilemättä hänelle suuri hetki nähdä oma poika jälleen mustavalkoisissa.

– Siinä ajatteli vain, että on tämä aika pirunmoinen hetki – tässä sitä nyt ollaan, eikä tällaista ihan joka pojalle tapahdu, eikä varsinkaan montaa kertaa elämässä.

– Halusin vain joka solullani nauttia siitä ainutlaatuisesta hetkestä, painaa sen pysyvästi mieleeni ja ottaa siitä positiivista energiaa mukaan peliin. Kyllä se oli yksi elämäni hienoimmista hetkistä, Nummelin kertaa ainutlaatuista iltaa.

Nummelinin kommenteista lisää TPS:n verkkosivuilla.