San Jose Sharksin kaksimetrinen nyrkkisankari John Scott ihastuttaa Sharksin leirillä. Monet sanovat, ettei Scottin kuuluisi olla edes NHL:ssä, mutta niin vain hän on ollut Sharks-valmentaja Todd McLellanin mieleen.

Scott päätti näyttää Sharksin sisäisessä pelissä sen, mistä hänet on tunnettu, kun Taylor Doherty taklasi kyseenalaisesti Eriah Hayesia. Scott oli luistellut Dohertyn luo ja tiputtanut hanskansa. Kaksikko ei lopulta tapellut, mutta se kävi selväksi, että Scott on valmis puolustamaan joukkuekavereitaan.

– Minusta se oli hyvä hetki joukkueellemme. Taylor taklasi rajusti ja John näytti sen kuka hän on. Taylor vastasi haasteeseen hyvin ja meidän ei tarvinnut nähdä pelaajien vahingoittamista tai loukkaantumisia, McLellan sanoi the Mercury Newsille.

– Kaikki täällä leirillä yrittävät päästä joukkueeseen. Minä myös. Haluan tehdä vaikutuksen ja tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun pelasi uuden GM:ni silmien alla. En aio sallia kenenkään taklaavan rumasti ketjukavereitani, Scott itse sanoi.

Scott siirtyi Sharksin riveihin kesällä vuoden sopimuksella. Hän on pelannut urallaan 236 runkosarjaottelua ja tehnyt kuusi tehopistettä. Jäähyminuutteja Scott on kerännyt 430.