Jokerit kohtasi maanantain KHL-kierroksella Jugra Hanti-Mansijskin. Ottelu oli erittäin vähämaalinen ja se päättyi lopulta Jokerien 2-1 voittoon, kun puolustaja Ville Lajunen sivalsi ottelun voittomaalin jatkoajalla.

Pelin ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä punalamppu syttyi kertaalleen molempien maalien takana. Ensin iski kotijoukkue Jugran Artom Buljanski, joka viimeisteli 1-0 johto-osuman suomalaishyökkääjä Toni Rajalan syöstä.

Jokerien 1-1 tasoitus nähtiin aivan toisen erän lopussa, kun Niklas Hagman jatkoi tulikuumaa virettään ja toi helsinkiläisjoukkueen Jugran rinnalle. Maalin syöttivät Juhamatti Aaltonen ja Daine Todd.

Miten Jokerit sijoittuu KHL:n sarjataulukossa? Katso sarjan tilanne KHL-sivuiltamme!