Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on kyllästynyt Ryan Johansenin kiukutteluun.

Rajoitettuna vapaana agenttina olevan Johansenin ja Blue Jacketsin sopimusneuvottelut ovat jäissä. Johansen haluaa agenttinsa Kurt Overhardtin mukaan 6,5 miljoonaa dollaria kautta kohden, kun vastaavasti Columbus on valmis maksamaan kolmisen miljoonaa vähemmän.

Blue Jackets valmistautuu kauteen niin, ettei mitään lasketa Johansenin varaan.

– Menestyksemme pohjautuu joukkueeseen, ei joukkoon yksilöitä tai tähtiä. On tärkeää käydä harjoitusleiri läpi yhdessä ja valmistautua kauteen, Kekäläinen sanoo Columbus Dispatchille.

Koska Johansenilla ei ole sopimusta, niin mies ei ole osallistumassa leirille.

– Kun leiri alkaa, niin se on siinä. Sen jälkeen keskiössä ovat pelaajat, jotka ovat tryoutilla tai joilla on sopimus. Keskittyminen on vain heissä, Kekäläinen linjaa.

GM antaa paljonpuhuvan vastauksen kysymykseen siitä, että jatkuvatko neuvottelut Johansenin agentin kanssa.

– Tee omat johtopäätöksesi, Blue Jacketsin nokkamies toteaa.

Kekäläinen ole valmis maksamaan 22-vuotiaalle hyökkääjälle tuollaisia summia.

– Tässä pitäisi olla kyse Ryan Johansenista ja hänen tulevaisuudestaan, pitkäaikaisesta tulevaisuudestaan Blue Jacketsissa. Tässä ei ole kyse uusien standardien asettamisesta tai agenttipalkkioiden rikkomisesta.

– Hänessä on huikea potentiaali. Meille ei ole ongelma maksaa dollareita, jotka hän on ansainnut. Avainsana on ’ansainnut’. Vaikka uskomme hänen tulevaisuuteensa, niin yhden vuoden näytöt eivät riitä, Kekäläinen selvittää.