Teemu Selänteen voimakkaat sanat entisestä Anaheim-valmentajastaan Bruce Boudreausta on noteerattu myös rapakon rakana.

Selänne julkaisi kirjansa, jossa hän haukkui Boudreaun (lue uutinen).

– Eihän kukaan tykkää kuulla negatiivisia asioita itsestään, joten siinä mielessä olen hieman pettynyt, Boudreau kertoo Anaheimin verkkosivuilla.

– Mutta ymmärrän hänen turhautumisensa. Hän sanoi ne asiat heti seitsemännen pelin jälkeen. Olen varma, että kyse on enemmän turhautumisesta kuin mistään muusta.

Selännettä otti päähän tilanne, jossa Boudreau penkitti suomalaistähden. Lopulta pudotuspeleissä tapahtuneen katsomokomennuksen jälkeen ryöpsähti.

– Latasin sille päin naamaa kaiken, mitä ajattelen. Kysyin, mitä sillä on mua vastaan. Sanoin, että niin kauan kuin sä olet meidän koutsina, et ole arvostanut mua pätkääkään. Et ole laittanut mua kertaakaan jäälle viidellä kolmea tai neljällä neljää vastaan, pelin loppuhetkillä, kun ollaan tappiolla tai jatkoajalla. Ole kerrankin rehellinen ja vastaa, Selänne sanoo Ari Mennanderin kirjoittamassa ja kustannusosakeyhtiö Otavan kustantamassa kirjassa.

Boudreau muistaa tämän.

– Hän korotti hieman ääntään, ja kaikki mitä sanoin hänelle oli ”OK, ei niin kovaa”. Puhutaan kuin miehet, Boudreau jatkaa AP:n mukaan.

Boudreau teki päätöksen konsultoituaan scouttien ja Anaheimin johdon kanssa. Päätös ei ollut siis ainoastaan Boudreaun.

– Se oli todella kova juttu. En usko, että kukaan valmentaja haluaa penkittää supertähden.