Suomalaislegenda Teemu Selänne lopetti NHL-uransa viime kauteen. Selännettä ketjujen välillä ja välillä katsomonkin puolella pomputtanut Bruce Boudreau sanoo, että Ducksilla on nyt aika mennä eteenpäin.

– Menetimme hienon lähettilään, mutta olemme menettäneet ennenkin kovia pelaajia, kuten Scott Niedermayerin ja Chris Prongerin. Tulemme kaipaamaan hänen läsnäoloaan ja toverillisuuttaan, mutta meidän on aika mennä eteenpäin, Boudreau sanoi Selänteen lähdöstä NHL.comin haastattelussa.

NHL.comin analyytikon Curtiz Zupken mukaan Anaheim-fanit tulevat kaipaamaan Selännettä sekä Saku Koivua, joka myös sai lähteä Anaheimista viime kauden päätteeksi.

– Fanit tulevat kaipaamaan heitä, mutta Ducksilla on paljon nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan isomman roolin, Zupke kirjoitti Selänteen ja Koivun lähdöstä.

Huhuja Koivun NHL-uran jatkumisesta ei ole ollut hirveästi liikkeellä. Selännettä on huhuttu koko kesä KHL-joukkue Jokereihin. Selänne on kertonut Jokeri-omistaja Roman Rotenbergin antaneen hänelle päätöksentekoon aikaa niin paljon kuin suomalaislaituri sitä tarvitsee.