TPS on tehnyt tälle kaudelle kovia hankintoja jokaiselle osa-alueelle. Panostus urheilullisesti on ollut todella vahvaa, minkä myötä turkulaisjoukkue on noussut jopa yhdeksi isoksi ennakkosuosikiksi tulevaa kautta ajatellen.

On tullut Petteri Nummelinia puolustukseen, kuten myös Tshekin maajoukkueen vakiokasvoa Jakub Nakladalia. Hyökkäyksessä kärkenä nyt muun muassa Ryan Lasch. Kovia satsauksia ja värväyksiä.

Päävalmentaja Kai Suikkanen ei peittelekään suoranaista innostumista siitä, millainen asetelma operoitavan materiaalin suhteen on käsillä.

– Siinä mielessä olen tyytyväinen, että meillä on kilpailukykyinen joukkue. Turha vielä puhua siitä, että onko mahdollisuudet ykköseksi, kuudenneksi, kymmenenneksi vai minne. Kilpailukykyinen porukka on, Suikkanen tuumasi SuomiKiekko-sivustolle.

– Hyvä joukkue, josta on mahdollista saada sellainen millä voi pärjätä pitkässä juoksussa kelle vain, Suikkanen jatkaa.

Organisaation satsaukset Suikkanen on ottanut erittäin hyvin mielin vastaan.

– Uusi hallitus kun tuli, niin se ilmoitti asiat muuttavansa niin, että nyt mennään urheilu edellä. Urheiluseurahan tämä TPS on. Nyt sen kyllä näkee kaikessa toiminnassa. Mun mielestä helvetin hyvä tekemisen meininki on joka puolella. Ovat ottaneet hyvin huomioon nämä meidän urheilulliset asiat. Ollaan saatu uusi kuntovalmentaja, uusi punttisali, ollaan saatu sellaisia pelimiehiä suunnilleen mitä haluttiin, niin ne ovat merkkejä siitä, että yhdessä tätä TPS:n toimintaa halutaan nostaa.

Ilari Savonen, Rauma
Twitter: @ilarisavonen