Jääkiekon Mestarien liiga CHL starttasi tänään torstaina. Samalla ihmetystä on herättänyt suomalaiskaukaloiden laidalla CHL-otteluissa paraatipaikalla näkyvät mainokset, joissa lukee ”No Logo” (ei logoa).

Vedonlyönnistä kiinnostuneet saattavat nähdä logossa jotain tuttua: värimaailma ja fontti mukailevat peliyhtiö NordicBetin kirjasintyyppiä. Mainospaikka on juurikin varattu CHL-otteluissa liigan virallisiin yhteistyökumppaneihin kuuluvalle vedonlyöntifirmalle.

Suomen lainsäädäntö ei kuitenkaan mahdollista NordicBetin mainoksia kotimaisissa jäähalleissamme, joten CHL-liigan vedonlyöntikumppani on joutunut täyttämään ostamansa kaukalonlaitapaikan muilla keinoin.

”Haluamme noudattaa lakia”

NordicBet on osa Betsson Groupia, jonka iGaming asiantuntija Juha Kvist selventää SuomiKiekko-sivustolle tilannetta sponsorin näkökulmasta.

– Haluamme noudattaa lakia ja on näin ollen logot on poistettu Suomen otteluista . Ne on korvattu merkinnällä ”No Logo”.

CHL:n lisäksi NordicBet on ollut viime aikoina Suomessa esillä solmittuaan sponsorisopimuksen KHL-seura Jokereiden kanssa. Vetofirman panostus näkyy siis jatkossa vahvasti rahavirtoina eurooppalaiselle jääkiekolle.

– Jokerit- ja CHL-yhteistyö antavat NordicBetille kansainvälisesti positiivisen vireen, Kvist uskoo.

Alla yksi Twitterissä levinneistä ”No Logo”-mainoksen kuvista.