Erittäin vahvasti viime kaudella pelannut Lappeenrannan SaiPa takoi myös taloudellisella puolella erittäin kovaa jälkeä.

Edellisen tilikauden 742 489 euron voitollinen tulos sai lisää positiivista perään, kun tuoreimmman tilikauden voitto oli 761 233 euroa.

Samalla SaiPan liikevaihto nousi peräti 25% 6 034 440 euroon.

– Hyvin koottu ja valmennettu joukkueemme pelasi hienon mitalipeleihin huipentuneen kauden. Moni pelaajamme otti urallaan hyvän kehitysaskeleen. Yleisö ja laaja kumppaniverkostomme eli vahvasti Meidän poikien mukana. Tämän myötä pystyimme kasvattamaan joka sektorilla liiketoimintaamme kannattavuuden pysyessä hyvänä, mistä suuri kiitos myös henkilö-kunnallemme, SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kiittelee.

Päättyneellä tilikaudella Liiga-Saipa Oy on maksanut pitkäaikaiset lainat pois lukuun ottamatta yhtiön omistajien pääomalainoja.

Viime sesongilla SaiPa sijoittui lopulta neljänneksi, kun se ensin taipui välierissä Kärpille ja perään pronssiottelussa Lukolle. Sitä ennen puolivälierissä se oli kaatanut trillerimäisen sarjan jälkeen JYPin seitsemän ottelun taistossa.

Tulevan kauden budjetointi perustuu seuran tiedotteen mukaan katsojakeskiarvoon 3 900 ja 1,8 miljoonan euron pelaajapalkkoihin.

– SaiPa on Kaakkois-Suomen suosituin joukkue ja etenemme suunnitelmallisesti toimintamme kehittämisessä. Liiga on tulevalla kaudella jälleen erittäin mielenkiintoinen ja Champions Hockey League tuo meille uuden hienon haasteen, seuran puheenjohtaja Timo Tersa tuumaa.