Minnesota Wildin ensi kauden tavoite on seuran päävalmentajan Mike Yeon mukaan Stanley Cupin voittaminen. (uutinen)

Kesällä seuraan on hankkittu erittäin tehokkaana tunnettu Thomas Vanek ja jo viime kaudella seuran runkopelaajat todisivat pystyvänsä voittamaan pudotuspeleissä, kun Wild kaatoi Colorado Avalanchen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella voitoin 4-3. Toisella kierroksella Chicago Blackhawks oli kuitenkin vielä liian kova pala Wildille purtavaksi.

Seuran nuoret pelaajat Mikael Granlundin, Charlie Coylen ja Erik Haulan johdolla jättivät kuitenkin jo viime kaudesta seuran valmennukselle positiivisen maun suuhun.

– Meillä on paljon veteraanipelaajia ja tiedämme sen, mitä voimme heiltä odottaa. Meitä innostava asia on kuitenkin meidän nuoret pelaajamme. Kuinka hyviä heistä voi tulla? Meidän mielestämme he kaikki alkavat jo rapsutella heidän potentiaalinsa pintaa, joten jos pystymme auttamaan heidät sille tasolle kuin mille uskomme heidän pääsevän, meillä on tulevaisuudessa erittäin kilpailukykyinen joukkue, Yeo hehkutti NHL.comille.

Granlund nousi viime kauden lopussa Wildin ykkössentteriksi, Coylella on potentiaalia olla Wildin takuuvarma maalintekijä ja Haula nousi jo kauden loppupuolella varmaotteiseksi kolmossentteriksi. Tulevaisuus Minnesotassa näyttää kirkkaalta.